::::سلول هاي بنيادي سلامتي را به بيمار ضايعه نخاعي بازگرداند::::
انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی واشتارگارت در ایران
به وب سایت اختصاصی بیمارانRP خوش امدید
سری لوازم آشپزخانه فیلیپس جاروبرقی فیلیپس اتو بخار فیلیپس ریش تراش فیلیپس لومیا فیلیپس

نویسندگان
پیوند ها
امکانات

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 402
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 482
بازدید ماه : 8795
بازدید کل : 137339
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2


دریافت كد ساعت


پیج رنک


رنک الکسا

با کلیک بر روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید
درباره وب سایت
به انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی[RP]ـ تی یلم خوش آمدید.
اخرین مطالب
ارشیو مطالب
پیوند های روزانه
نظر دهید نظر
...::::سلولهاي بنيادي سلامتي را به بيمار ضايعه نخاعي بازگرداند::::...
تزريق سلول هاي بنيادي مزانشيمال در بيمار ضايعه نخاع گردن در يزد، تا حد زيادي سلامتي را به برخي اندام هاي اين بيمار بازگرداند.

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازخبرگزاري مهر، دكتر حميد حبوباتي، جراح مغز و اعصاب و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكي يزد در اين زمينه اظهار داشت: در سال هاي اخير طرح تحقيقاتي تحت عنوان "تزريق سلول هاي بنيادي مزانشيمال در بيماران ضايعه نخاعي" توسط این تیم پزشکی در10 بيمار قطع نخاع كمري انجام شد كه از اين تعداد در سه مورد حس و حركت اندام ها به ميزان يك تا سه پنجم برگشت پيدا كرد.

وي با اشاره به تزريق سلولهاي بنيادي مزانشيمال در بيمار ضايعه نخاع گردني براي اولين بار در كشور بيان كرد: در اين طرح تحقيقاتي تزريق سلولهاي بنيادي در محيط كشت جديد و با تكثير سلولی بيشتر از طرح اول صورت گرفت.

اين جراح مغز و اعصاب ادامه داد: در طرح اول سلول هاي بنيادي تا 150 هزار تكثير شد ولي در طرح تحقيقاتي اخير ميزان تكثير سلول ها به چهار تا پنج ميليون سلول افزايش يافت که انتظار می رود این افزایش کمیت و کیفیت سلولی تاثیر بسزایی در پاسخ به درمان داشته باشد.

وي با اشاره به روند انجام عمل موفقيت آميز تزريق سلول هاي بنيادي مزانشيمال در بيمار ضايعه نخاع گردن تصريح كرد: اين عمل بر روي عليرضا شفيق 16 ساله كه در سانحه رانندگي دچار آسيب شديد نخاع گردني شده بود انجام شد كه به نوع خود در كشور بي نظير بود.

دكتر حبوباتي افزود: حس و حركت چهار اندام و اختیار ادرار و مدفوع در اين بيمار به طور کامل مختل شده بود ضمن اينكه بيمار دچار دیسترس تنفسي شديد نیز شده بود و به همین دلیل لوله تراكئوستومي برای وي تعبیه شد.

اين پزشك يزدي با اشاره به اينكه نخاع گردني حساس ترين منطقه نخاع است كه كليه مناطق بدن از گردن به پایین را عصب دهي مي كند، خاطرنشان كرد: متاسفانه هنوز روش درماني ثابت شده ای براي اینگونه آسیب ها کشف نشده است به همين دليل بر آن شديم تا طبق آخرين پروتكل مقالات آمريكايي محيط كشت را عوض كرده و سپس سلول ها را از مغز استخوان لگن بيمار گرفته و تا تعداد چهار تا پنج ميليون تكثير كنيم.

اين جراح مغز و اعصاب يزدي عنوان كرد: پس از گذشت 25روز، اين سلول ها داخل مايع مغزي نخاعي بيمار تزريق شد كه خوشبختانه بعد از دو هفته حس بيمار از ناحيه گردن به پايين 80 درصد بهبود پيدا كرد همچنين بعد از گذشت يك ماه، كنترل ادرار و مدفوع نیز به ميزان 80 درصد برگشت و تنفس وی نیز کاملا بهبود یافت.

حبوباتي متذكر شد: اين پروسه تحقيقاتي تنها بر روي بيماران قطع نخاعي گردن، پشتی و كمر قابليت انجام دارد كه بيش از سه ماه از تروماي آنها نگذشته باشد و بيمار هيچ گونه حس و حركتي نداشته باشد.

وي گفت: به منظور انجام اين عمل بر روي بيماران مزمن بايد تامين اعتبار كافي و تحقيقات بيشتري صورت گيرد که امیدواریم با عنایت خداوند متعال و سپس همکاری مسئولان و همیاری خیرین این امکان نیز فراهم شود.

 

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






تمامی حقوق مادی و معنوی مطالب این وب سایت متعلق است به
www.RPiRani.iR
کپی برداری با ذکر منبع بلا مانع است