تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان حمایت از بیماران چشمی آرپی و آدرس lpsk1348.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
<-PollItems->
خبرنامه وب سایت:
آمار وب سایت:
بازدید دیروز : 908
بازدید هفته : 1561
بازدید ماه : 2688
بازدید کل : 168024
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از جوان ایرانی،از آنجا که سلول های پوست دور چشم بسیار نازک و حساس هستند؛مواد شیمیایی به راحتی جذب آن شده و احتمال عفونت های چشمی نیز بالا می رود که حتی در موارد شدیدتر به قرنیه چشم آسیب می رسانند و در نهایت لک قرنیه و اشکال در بینایی به وجود می آورد.این فرآورده ها به دلیل داشتن مواد نگهدارنده و رنگی می توانند باعث التهاب و حساسیت شوند که به صورت عوارضی چون آبریزش، خارش و پف آلودگی پلک ها و سوزش چشم بروز می کند، پس بهتر است مصرف آنها محدود شود. استفاده طولانی مدت از ریمل باعث بسته شدن منافذ پوست و تغییر رنگ و بدشکل شدن مژه شده و مژه ها بعد از مدتی استحکام اولیه خود را از دست می دهند. از این رو سعی کنید هیچ گاه با ریمل نخوابید زیرا فولیکول های مژه مسدودشده و احتمال ریزش آن هنگام شست وشو بیشتر می شود.پوشاندن مداوم مژهها با ریمل، جلوی رشد مناسب آنها را میگیرد. ضمن اینکه مواد موجود در ریمل میتوانند باعث خشک و شکنندهشدن مژهها هم شوند.
*آیا سوزش و خارش چشمها در اثر استفاده از ریمل، جزو شایعترین عوارض استفاده از لوازم آرایش هستند؟ بله، انواع ناراحتیهای چشمی از جمله سوزش، خارش، زخمشدن قرنیه، ریختن مژهها و حتی نابینایی، از شایعترین عوارض استفاده از ریملهای نامناسب در سراسر دنیاست.متخصصان پوست توصیه میکنند به هیچوجه لوازم آرایش چشمی مایع مانند ریمل و خطچشم را از دستفروشان یا بدون وکیوم و تاییدیه وزارت بهداشت کشور خودتان نخرید و از تستکردن چنین لوازم آرایشی در مغازهها بپرهیزید و تا حد امکان آنها را از داروخانهها تهیه کنید. آیا فرو بردن مداوم فرچهریمل به داخل قوطی ریمل باعث چسبیدن بیشتر مایع ریمل به فرچه و پرترشدن مژهها میشود؟نه، چه یک بار فرچه را درون قوطی فرو ببرید و چه چهار بار، حجم مشخصی از ریمل به فرچه خواهد چسبید. این كار فقط باعث ورود هوا به قوطی ریمل و خشکشدن سریعتر آن میشود.ضمن اینکه با این کار امکان ورود آلودگیهای محیطی به داخل ریمل و آلودهشدن آن هم وجود دارد و احتمال ایجاد حساسیت و ناراحتیهای چشمی در اثر استفاده از چنین ریملی دور از انتظار نخواهد بود.
*آیا استفاده از آبجوش یا چای کمرنگ برای رقیقکردن مایه ریمل کار درستی است؟ نه، متاسفانه برخی خانمها پس از مدتی که ریملشان خشک یا کمی چسبناک میشود، از آبجوش یا چای کمرنگ برای رقیق کردن آن استفاده میکنند و نمیدانند که با این کار، بستری مناسب، گرم و مرطوب برای رشد انواع قارچها و باکتریها فراهم میکنند.چنین ریملی میتواند به سادگی زمینه ابتلا به ناراحتی، حساسیت و عفونتهای چشمی را فراهم کند.اگر بیش از سه ماه از خرید ریملتان گذشته و محتوای قوطی خشک و چسبناک شده، آن را دور بیندازید، ولی اگر کمتر از سه ماه از خرید ریمل میگذرد، میتوانید در قوطی محتوی ریمل را محکم ببندید و آن را برای چند ساعت داخل آبجوش بیندازید تا مایع داخل آن دوباره نرم و قابلاستفاده شود.
*آیا استفاده مستمر و روزانه از مژهمصنوعی مجاز است؟ نه،چسبهای مخصوص مژههای مصنوعی حاوی موادشیمیایی خاصی هستند که میتوانند به سرعت باعث تحریک ریشه مژهها و ریختن آنها شوند. اگر این چسب به اشتباه یا در اثر گرمای هوا به داخل چشم نفوذ کند، باعث تحریک شدید، قرمزی، سوزش، خارش و التهاب چشمها خواهدشد.به همین دلیل استفاده از مژهمصنوعی را به موارد بسیار خاص و آن هم برای شرکت در مراسم یا جشنهای مخصوص، محدود کنید.
نظرات شما عزیزان: